wentelteefjes_pasen_ontbijt_brunch_pip_porselein_lily_lotus_lila_paars

Cinnamon roll wentelteefjes

in samenwerking met @lislovescooking

De paasbrunch: of je nu een ontbijt-fan of lunch-lover bent, met deze heerlijke Cinnamon roll wentelteefjes van @lislovecooking, steel je gegarandeerd de show op de paastafel. Een combinatie van twee heerlijke (paas)gerechten - klassieke wentelteefjes en smeuïge kaneelrolletjes.

Bereidingstijd: 10 minuten | 15 minuten bakken

pasen_ontbijt_brunch_pip_servies_porselein_lilylotus_lila
pasen_ontbijt_brunch_pip_servies_porselein_lilylotus_lila

Ingrediënten voor 6 wentelteefjes

Baked oats bodem

6 (glutenvrije/zuurdesem)boterhammen

1 ei

100 ml (amandel)melk

2 el bruine/kokosbloesemsuiker

1 tl kaneel

1 tl vanille

Snufje zout

Topping

3 el poedersuiker

1 tl (amandel)melk

Of ahorn siroop

Nootjes

Vers fruit

Zo maak je het

Begin met het snijden van 6 plakken brood.

Breek het ei in een diep bord en kluts deze samen met de overige ingrediënten goed door elkaar.

Verhit een koekenpan met een klontje boter op middelhoog vuur.

Dip een boterham in het beslag en laat eventjes intrekken.

Bak je wentelteefje in de pan totdat die mooi goudbruin kleurt, keer regelmatig zodat deze niet kan aanbranden.

Maak het glazuur door de poedersuiker te mengen met de melk.

Serveer met het glazuur, vers fruit en nootjes.

Eetsmakelijk!